Alarm & Camera
Veel mensen zijn het erover eens dat de wereld waarin we nu leven, vandaag de dag, veel verschilt met vroeger. Waar het vroeger 'in de tijd van onze grootouders' slechts sporadisch voorkwam, wijzen statistieken nu uit dat er per jaar meer dan 70.000 keer wordt ingebroken.

Zoek bedrijf

Kies rubriek en regio

Informatie Rubrieken

Alarm & Camera

Om inbraak tegen te gaan kunt u naast de algemene organisatorische en bouwkundige maatregelen (veiligheidssloten) een alarmsysteem overwegen als extra beveiliging tegen inbraak.
Een inbraakalarm heeft een afschrikwekkend effect op potentiële inbrekers bij een poging tot inbraak. Het werkt zowel preventief als bij een werkelijke inbraakpoging.

Alarmsysteem
Wanneer u met een gerust hart naar bed wilt gaan of uw woning of bedrijf wilt verlaten, is een inbraaksignaleringssysteem geen overbodige luxe. U weet na het inschakelen van het systeem dat u en uw eigendommen beveiligd zijn tegen inbraak. Nadat het alarmsysteem is ingeschakeld en iemand wil binnendringen zonder juiste code of uitschakel mogelijkheid zullen de geplaatste signaleringscomponenten er voor zorgen dat de centrale apparatuur in de alarmstatus komt.
De centrale apparatuur zal de aangesloten sirenes, flitslichten en eventuele overige onderdelen activeren. Over het algemeen is het systeem ook aangesloten op een centrale meldkamer, zodat direct de politie wordt gewaarschuwd wanneer het alarm via sensoren afgaat. Hierdoor kan er snel  worden gehandeld.

Camerabeveiliging
Camera’s kunnen worden ingezet voor meerdere doeleinden zoals het voorkomen van diefstal of inbraak.Een combinatie van een inbraakbeveiliging met een professionele camerabewaking is prima mogelijk. Het is namelijk niet haalbaar om overal tegelijk te zijn om uw bezittingen in de gaten te houden. Een camera is een oplossing die hierbij uitkomst biedt. Steeds vaker kiest men voor camerabeveiliging voor woningen, bedrijfsruimtes en winkels.

Camera beveiliging heeft een preventieve werking en veel potentiële dieven haken af wanneer ze oog in oog komen te staan met een bewakingscamera. Camera’s kunt u laten plaatsen op plaatsen  die het meest risicovol zijn.

Alarmsysteem aanschaffen
De keuze van een alarmsysteem is niet gemakkelijk; er is een ruime keuze aan systemen en accessoires. Gaat u bijvoorbeeld gebruik maken van camera beveiliging, beweging censoren, een combinatie van beide of misschien voor camerabewaking die via internet loopt?

Wanneer u besluit te gaan beveiligen door middel van elektronische beveiliging wilt u natuurlijk dat dit goed gebeurt. Een beveiligingssysteem plaatsen is niet iets dat u even ophangt en tegen de muur plakt. De uiteindelijke doelstelling is een professioneel systeem te bezitten dat u de juiste beveiliging  geeft.

Laat daarom eerst een gespecialiseerd bedrijf onderzoek uitvoeren naar welk systeem het beste geschikt is voor uw woning of bedrijf. Inbraakbeveiliging is een zaak voor de specialist zodat u niet onnodig een extra duur of ongepast systeem aanschaft.