Dakdekking onderhoud
Ondanks dat de daken door de hedendaagse technieken vaak lang mee gaan, blijft het een aanrader om periodiek te kiezen voor een onderhoudsbeurt van uw dak. Hierdoor zal de levensduur van het geheel aanzienlijk worden verlengt.
Voor het onderhoud kan een bedrijf worden ingeschakeld dat een uitgebreide inspectie van het dak zal uitvoeren. Als naar aanleiding van deze inspectie blijkt dat er mankementen zijn in de dakbedekking, dan kunnen deze hersteld worden om grotere mankementen in de toekomst te voorkomen. Een inspectie van de dakbedekking en randzaken zoals goten, kan periodiek worden uitgevoerd.

Zoek bedrijf

Kies rubriek en regio

Informatie Rubrieken

Dakdekking onderhoud

Onderhoudscontract afsluiting

Een van de mogelijkheden die veel bedrijven bieden bij het aanleggen van nieuwe dakbedekking, is het afsluiten van een onderhoudscontract. Door het afsluiten van een onderhoudscontract wordt er een overeenkomst gesloten, waarbij het bedrijf zich verbindt een periodieke inspectie van de dakbedekking te doen, vaak één keer per jaar. Daarnaast kan in het onderhoudscontract worden opgenomen dat bij het jaarlijkse onderhoud het dak wordt schoongemaakt en dat mankementen hersteld zullen worden. Het voordeel van het afsluiten van een dergelijk onderhoudscontract is dat de levensduur van de dakbedekking verlengd kan worden.