Sanitair & badkamer

Zoek bedrijf

Kies rubriek en regio

Informatie Rubrieken

Sanitair & badkamer

De Romeinen bouwden als eerste badkamers in hun woningen. Deze badkamer noemde men Lavantrinium. Omdat het aanleggen ervan kostbaar was en niet voor iedereen weggelegd bouwden de Romeinen ook (publieke) badhuizen of Balnea.

Tegenwoordig is het primaire doel van de badkamer niet veel anders, maar de mogelijkheden zijn enorm uitgebreid. Een douche of ligbad biedt ons de mogelijkheid om ons te schoon te maken en weer op te frissen Maar de badkamer is ook een plaats geworden waar we ons verzorgen, opmaken en zelfs ontspannen.

Het aantal functies van de badkamer zijn behoorlijk uitgebreid en de mogelijkheden qua attributen zijn daarin meegegaan.  Denkt u maar eens aan douchecabines, jacuzzi of whirlpool.  Het traditionele wassen en opfrissen kantelt steeds meer naar ontspanning en genot.

De uitgebreidere functie die we van de badkamer verlangen, zorgen ervoor dat de badkamer in het ontwerp en indeling geheel anders wordt. De beperkte ruimte gooit namelijk nog wel eens roet in het eten.

Wil men de gewenste badkamer, dan dient men zich de vraag te stellen welke eisen men aan de badkamer stelt en welke functie men aan de badkamer wil meegeven. Kortom, de badkamer is tegenwoordig niet meer alleen  een wasplaats maar een ruimte waar ontspanning en verzorging centraal staan.

Bent u op zoek naar uw ideale badkamer, bepaal dan uw wensen en kijk goed rond wat een badkamer voor u kan betekenen. De mogelijkheden zijn legio maar wel afhankelijk van de ruimte van de badkamer

Het kopen heeft vooral te maken met uw persoonlijke smaak, de ruimte die u tot uw beschikking heeft, de mogelijkheden en natuurlijk uw budget.

 

Tegelwerken
Tegelwerken

Eén van de meest gewaardeerde eigenschappen van tegels is hun onderhoudsvriendelijkheid......

Tegelzetter
Tegelzetter

Een tegelzetter zet wandtegels en legt vloertegels in badkamers, keukens en woonkamers.....