Schilder

Zoek bedrijf

Kies rubriek en regio

Informatie Rubrieken

Schilder

Het is belangrijk om uw bedrijvenpand of woning goed te onderhouden.  Een kostbaar bezit, dat bij goed en regelmatig onderhoud alleen maar in waarde toe zal nemen.

Schilderen verfraait uw woning of bedrijfspand en zorgt voor bescherming tegen (weers) invloeden van buitenaf. De duurzaamheid neemt hierdoor toe aan zowel de binnen- als buitenkant.

Het is namelijk van belang de kosten van het onderhoud zo laag mogelijk te houden en door het tijdig en professioneel te laten schilderen voorkomt u hoge kosten. Wanneer het zover komt dat bepaalde onderdelen gerepareerd of vervangen moeten worden, maakt u namelijk meer kosten dan noodzakelijk.

Schilderwerk begint met een goede voorbereiding.  Eerst goed schoonmaken en ontvetten voor een goede hechting van de verf. Daarna volgt het schuren van de te schilderen oppervlakte voordat het echte schilderwerk kan beginnen.

Of het nu gaat o m het schilderen van plafonds, wanden en/of om ramen en deuren
Uw huis en/of bedrijfspand is het namelijk waard om er representatief uit te zien en goed te worden onderhouden. Dit draagt niet alleen bij aan het comfort, het betekent bovendien waardebehoud in de toekomst.

Wanneer schilderen?

In de meeste gevallen is het raadzaam om uw woning of bedrijfspand iedere 4 á 5 jaar opnieuw te laten schilderen. Dit is echter ook afhankelijk van de ligging (vlakbij zee of bos), de kwaliteit van het verf en hoe goed het schilderwerk is aangebracht.