Soorten stucwerk

Zoek bedrijf

Kies rubriek en regio

Informatie Rubrieken

Soorten stucwerk

Pleisterwerk
Met pleisterwerk wordt bedoeld het vlak en strak maken van bestaande wanden en plafonds met behulp van gipsmortel.  Pleisterwerk levert een gladde ondergrond voor;
-sierpleister
-behang
-verf
-spackwerk

Sierpleister
Sierpleister is het vervaardigen van een decoratief product op hoog niveau. Het wordt vaak als afwerklaag van wanden in woningen gebruikt. Sierpleister is een zeer duurzaam product en wordt vaak toegepast in woningen. Sierpleister kunt u in iedere gewenste kleur krijgen en is later ook makkelijk te reinigen of over te schilderen.

Voordelen
- makkelijk te reinigen
- verschillende structuren te verkrijgen
- meerdere kleuren

Spackspuiten
Spackwerk kan aangebracht worden op zowel wanden als plafonds. Spackwerk heeft een egaal en korrelig effect en kan op u verzoek van fijn tot grof gespoten worden. Spack is van origine wit maar kan in vrijwel alle kleuren worden aangebracht.

Sierlijsten
Van modern tot klassiek , van applicaties tot zuilen. Al meer dan 2000 jaar is het versieren van wanden en plafonds met decoratief stucwerk een wijze om verzorgd en stijlvol wonen tot uitdrukking te brengen. De ornamentale stijl is echter niet alleen mooi in kastelen en oude herenhuizen. Ook voor moderne nieuwbouw en particuliere woningen is schitterend materiaal aanwezig.

Buitenwerk
Voor de gevels van uw woning of kantoor, tot het zwembad achterin uw tuin. Het is allemaal mogelijk. U kunt het laten doen om het aanzicht te verfraaiien maar ook uit noodzaak ( bij vochtproblemen, doorslaande gevels e.t.c)