Makelaars & Notaris

Zoek bedrijf

Kies rubriek en regio

Informatie Rubrieken

Makelaars & Notaris

Waarom een makelaar inschakelen?
Bij de aan of verkoop van een woning komt veel kijken. Om er voor te zorgen dat deze toch wel spannende periode goed voor u verloopt kunt u het beste een makelaar inschakelen. De makelaar is bekend in de huizenmarkt en kan met u van A tot Z doornemen waar u bij de aan-of verkoop van uw woning op moet letten. De makelaar kan u helpen met het vinden van een potentiele koper en u begeleiden met het maken van afspraken en de bezichtigingen van uw woning.

Maar naast de verkoop van uw woning kan hij u ook begeleiden bij de aankoop van een nieuwe woning. Als u aan de makelaar uitlegt wat uw woonwensen zijn dan gaat de makelaar actief voor u op zoek naar de meest geschikte woning.

Naast een goede aan-en verkoopbegeleiding kan een makelaar nog veel meer voor u betekenen. Wat dacht u van het bepalen van een juiste prijs voor uw woning, het verzamelen van kadastergegevens, het verrichten van taxatie’s of het uitvoeren van een waardebepaling. Ook zal hij voor u onderhandelen met de betrokken partijen, u helpen bij het opstellen van een koopcontract en u begeleiden bij de notariele overdracht. Kortom een makelaar kan veel voor u betekenen.

Notaris
Notaris

Vrijwel iedereen komt in zijn leven in aanraking met een notaris. Wanneer u officieel gaat samenwonen....