De CV ketel is een apparaat die het normaal gesproken altijd wel doet en niet iedereen heeft dan ook een onderhoudscontract voor de CV installatie. Toch heeft de CV ketel regelmatig onderhoud nodig om goed te kunnen functioneren. Storingen komen namelijk altijd op een moment dat het niet goed uitkomt.

Zoek bedrijf

Kies rubriek en regio

Informatie Rubrieken

Onderhoud

 

Denkt u maar eens aan een koude douche bijvoorbeeld door een storing aan uw CV. Een C.V ketel is een complexe installatie die wanneer het niet goed werkt, voor irritatie kan zorgen.
Met regelmatig preventief onderhoud kunnen problemen voorkomen worden. Zorg er voor dat uw ketel goed wordt onderhouden. Een goed onderhouden cv-ketel verspilt minder energie, werkt beter en veiliger.Laat het onderhoud van uw cv ketel door een installateur doen. Meestal bieden CV ketel installateurs de mogelijkheid van een onderhoudscontract.

Onderhoudscontract
Per bedrijf zijn er vaak verschillende onderhoudscontracten mogelijk. De periode van het onderhoud is vaak, afhankelijk van de CV ketel, 1x per jaar of 1x per 2 jaar.
Groot voordeel van een onderhoudscontract is dat u gegarandeerd snel wordt geholpen.
Zeker in de wintermaanden, als cv monteurs het druk hebben, is dat een groot voordeel.
Bij verschillende varianten van onderhoudscontracten zitten arbeidsloon en onderdelen tot een afgesproken bedrag inbegrepen. Ook hulp bij storingen en noodgevallen is vaak onderdeel van het onderhoudscontract. Per contract kan het verschillen binnen welke termijn u geholpen wordt.

Voordelen

  • De ketel wordt tijdens het onderhoud schoongemaakt en weer optimaal ingesteld zodat deze weer veilig en energiezuinig is
  • Goed voor het milieu en het verlengt de levensduur van uw ketel
  •  Bij een onverwachte storing wordt u snel geholpen
  • Verouderde onderdelen worden vervangen om storingen te voorkomen