Zoek bedrijf

Kies rubriek en regio

Informatie Rubrieken

Haarden Elektra

Elektrische haarden zijn een gemakkelijk alternatief voor de traditionele houtgestookte of gashaarden en kachels. Bij elektrische haarden ontbreekt de noodzaak voor permanente ventilatie zoals een schoorsteen of een rookkanaal. De elektrische haard kan naar verschillende kamers worden verplaatst. Het enige wat er dan hoeft te gebeuren voor een goede werking is de stekker in het stopcontact plaatsen.

Voorheen zagen de elektrische haarden en niet altijd uit als een echte haard. De vlammen waren overduidelijk niet echt en daardoor was de elektrische haard geen aantrekkelijk middelpunt in de kamer. De moderne, geavanceerde elektrische haarden hebben een veel aantrekkelijker aanzicht. Echter, als echte vlammen belangrijk voor u zijn, kan het kunstmatige uiterlijk van de elektrische haard niet helemaal tippen aan echt vuur.

Net als andere vormen van draagbare elektrische kachels, zijn elektrische haarden in staat om zeer snel warmte uit te stralen en het kan net zo snel weer worden uitgezet. Daarnaast zijn er vele modellen die draagbaar en veilig zijn voor gebruik in huisjes en stacaravans.